koppeling telefooncentrale

Steeds meer bedrijven gaan over op VOIP. VOIP kan omschreven worden als telefoneren over een digitaal datanetwerk (internet) Ten opzichte van traditionele telefonie bied VOIP veel meer mogelijkheden tegen een lagere prijs.

Begin 2015 hebben wij een koppeling gemaakt tussen VOIP en V-Base. Deze koppeling is een volgende stap in de klantgerichtheid van V-Base.

Als een klant met een bekend nummer belt, dan zal V-Base dit herkennen en de naam van de klant tonen. Met 1 druk op de knop wordt dan de klantgegevens getoond. Er is geen twijfel meer over met welke heer of mevrouw “Jansen” er gesproken wordt. De snelheid en zekerheid van klant identificatie zal door klanten zeker als professioneel worden ervaren.

Het tweede gebruik van de koppeling zit in het uitbellen. Door op het telefoonnummer van de klant te klikken, wordt er een gesprek met de klant opgezet.

Mocht u geïnteresseerd zijn in VOIP, dan kunt u bij ons terecht voor een oplossing. Wij leveren systemen tegen een concurrerende prijs, toegesneden op het midden- en kleinbedrijf

T46G2telephony_server_2_ports